Waitrose & Partners Brighton - Staffroom Mural

WAITROSE & PARTNERS BRIGHTON WERE TASKED WITH A CHALLENGE TO REVAMP THE PARTNER DINING ROOM IN 2018, AND I WAS LUCKY ENOUGH TO WORK ON IT WITH THEM. I DESIGNED AND PITCHED SEVERAL IDEAS FOR A MURAL, ALL OF WHICH INCLUDED DETAILS THAT MAKE BRIGHTON THE UNIQUE AND QUIRKY CITY THAT IT IS.

THIS W&P BRANCH SITS IN THE HEART OF BRIGHTON, BUT IT MIGHT BE EASY T FORGET THAT SOMETIMES WHEN WORKING. I HOPE BY HAVING THIS PAINTING IN THE DINING ROOM, IT’LL SERVE AS A PLEASANT REMINDER WHILE PARTNERS ARE TAKING A MOMENT TO RELAX.

ME with the final artwork

The final artwork with furniture

Close up - Clock Tower and Royal Pavilion

I used acrylics to create this piece

Close up - Promenade

Close Up - W&P

Close Up - Pride

A few Behind the Scenes bits

Initial rough drawing

The fiNAL drawing to become mural